"Ya Allah!
Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Isnin, 2 Februari 2015

Legakan Kesihatan Sendi dengan AJHT

Bolehkah melegakan sakit sendi dengan Advanced Joint Health Tablet (AJHT)?Jawapannya sudah tentu sangat2 lah boleh dengan izin Allah swt.
Sakit sendi yang biasa menyerang warga emas
Apa AJHT ni?
Melegakan sakit lutut dan tulang belakang
Advance Joint Health Tablet mengandungi 1 bentuk ekstrak Boswellia yg telah ditunjukkan didalam kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi didalam jangkamasa seawal 5 hari - hampir 28% lebih pantas dari yg didakwa oleh 1 jenama terkemuka. Ramuan yg dirumus secara saintifik ini merangkumi ramuan yg terbukti secara klinikal:
*menggalakkan mobiliti*meningkatkan fleksibiliti*meningkatkan fungsi sendi*menyokong kesihatan sendi utk jangkamasa panjang
Juga merangkumi kombinasi nutrien kesihatan sendi yg direka khas: zinc, kuprum, manganese & vitamin C - setiap satunya memainkan peranan yg unik & kritikal didalam membangunkan kolagen penghubung & rawan yg sihat.
Tidak seperti kebanyakkan supplemen kesihatan sendi, AJHT tidak mengandungi kondroitin, 1 bahan yg terbukti didalam ujian klinikal menghalang penyerapan glukosamin. AJHT adalah 100% bebas kekerang & 100% vegetarian. Tidak langsung mengandungi sumber haiwan.
Perbezaan Sendi Yang Stress & Sendi Yang Sihat
Sendi Yang Stress
Kesan stress berterusan, kerja terlalu kuat, haus & lusuh biasa pd sendi:
1. Rawan menjadi lemah & rapuh.
Sendi Yang Sihat
AJHT membantu sendi sihat dlm 3 cara:
1. Meningkatkan cushioning: glukosamin membantu memelihara rawan-cushioning perlindungan diantara sendi yg membolehkan mereka bergerak lebih bebas.
2. Memelihara tisu penghubung yg sihat: zink, kuprum, manganese & vitamin C membantu membina kolagen & lain-lain komponen tisu penghubung yg memberi kekuatan & struktur kpd sendi.
3. Meningkatkan keselesaan sendi: Ekstrak Boswella pantas membantutkan mekanisma respons stress tubuh utk memperbaiki keselesaan sendi.
Untuk kesan yang maksimum boleh mencuba Set Kesihatan Sendi yang merangkumi AJHT, Ostematrix, dan Omegaguard. Dengan Set ini tiada lagi masalah sakit sendi yang kronik inshaAllah. Mesti cuba tau. Nak cuba sms/whatsapp je 0199895564.
Nikmati otot yang sihat dengan set kesihatan sendi yang hebat ini
Hubungi 0199895564 untuk info dan order
Atau pengedar2 berhampiran anda di sini.
2. Tisu penghubung sekeliling terurai.
3. Geseran berlaku diantara tulang-tulang yg mengeluarkan kimia yg menyerang rawan, menyebabkan ketidakselesaan & mobility yg terhad.


Junaida Watie
0199895564
I'm Shaklee Independent Distributor in Selangor
No id 930073

Tiada ulasan:

Sila isikan borang pesanan di sini

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Emel/Facebook
Alamat penghantaran :
Barangan : Jika lebih dari satu, gunakan simbol &
Cara Pembayaran :

Form provided by Freedback.
Copyright to Junaida Watie
Designed by UMIESUEstudio 2015