"Ya Allah!
Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Jumaat, 6 Februari 2015

Disclaimer

Segala penulisan dan perkongsian berkaitan produk di dalam blog ini dikongsi dilaman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Bagi pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.Sebarang perkongsian dalam mamamarlisha.blogspot.com juga adalah  peribadi, Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada yang hidup atau mati. Dilarang copy melainkan tujuan untuk perkongsian kesihatan. 
Segala bentuk testimoni adalah berdasarkan pengalaman seseorang setelah mengamalkan produk ini. Diingatkan bahawa hasil dan kesan selepas mengamalkan pengambilan suplemen mungkin berbeza bagi setiap individu. Namun ini tidak bermakna suplemen ini boleh mengubat atau menyembuh penyakit.

Untuk Konsultansi Terbaik sila berhubung dengan kami di mamamarlisha.blogspot.com dan pengedar2 di bawah jaringan kami. Terima kasih.

Junaida Watie
0199895564
I'm Shaklee Independent Distributor in Selangor
No id 930073

Tiada ulasan:

Sila isikan borang pesanan di sini

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Emel/Facebook
Alamat penghantaran :
Barangan : Jika lebih dari satu, gunakan simbol &
Cara Pembayaran :

Form provided by Freedback.
Copyright to Junaida Watie
Designed by UMIESUEstudio 2015