"Ya Allah!
Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Khamis, 19 Februari 2015

8 Fakta Mengenai Mealshakes

Antara minuman kegemaran anak jue adalah mealshakes. Dua-dua princess jue nih jue berikan mealshakes bagi memastikan mereka cukup zat vitamin dan mineral yang diperlukan oleh badan.

Bagi jue mealshakes merupakan nutrisi yang paling diperlukan oleh anak-anak, ini kerana ada beberapa 8 fakta yang menarik dan hebat mengenai mealshakes ini iaitu:-


▶ Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.

▶Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.

▶Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.

▶Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.

▶ Meal Shakes Shaklee boleh diberikan kepada bayi bermula 1 tahun (jika tidak menyusu ibu) dengan dos satu sudu kecil sahaja.

▶ Bagi kanak-kanak di bawah usia 4 tahun, Meal Shakes Shaklee boleh diberi dalam kuantiti yang sedikit untuk membenarkan tubuh mereka membina ketahanannya secara independent.

▶ Meal Shakes Shaklee juga boleh diambil sekiranya anda mahu menguruskan badan (selain rangkaian produk dalam program Weight Loss Shaklee iaitu Cinch) kerana kandungan protein dan seratnya memberi rasa kenyang untuk tempoh yang lama.

▶ Bezanya dengan Cinch, antaranya ialah Cinch mengandungi Leucine untuk menjaga otot semasa program turun berat dijalankan.

Itu adalah antara fakta-fakta yang terdapat dalam mealshakes. Jika diperhatikan di klinik kerajaan juga ada disediakan mealshakes sebagai sumber nutrisi terbaik buat si manja anda dari setahun dan ke atas. Jadi jom sama2 kita memberikan kesihatan kepada anak2 kita.


Junaida Watie
0199895564
I'm Shaklee Independent Distributor in Selangor
No id 930073

Tiada ulasan:

Sila isikan borang pesanan di sini

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Emel/Facebook
Alamat penghantaran :
Barangan : Jika lebih dari satu, gunakan simbol &
Cara Pembayaran :

Form provided by Freedback.
Copyright to Junaida Watie
Designed by UMIESUEstudio 2015