"Ya Allah!
Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Rabu, 13 Mei 2015

Turun 30 Kg dengan Set Kurus Shaklee!

Macam xpercaya je akak ni leh turun sebanyak 30KG!Dari berat 82kg sekarang dah 52KG.Dengan kawalan pemakanan yang kuat, Kak Dilla ni berjaya mencapai misinya untuk KURUS. Suplemen Shaklee yang diamalkan sepanjang usaha menurunkan berat badan amat-amat membantu beliau untuk kelihatan langsing dengan sihat.

Antara suplemen yang diamalkannya adalah ESP, Cinch shake, Omegaguard, Lecithin dan Herblax..

Sekarang ni Kak Dilla dah berhenti makan omegaguard sebab badannya dah terlalu kurus, dan digantikan dengan phytocol pula.

Sungguh pandai Kak Dilla uruskan cara pemakanan beliau hingga beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 30KG dalam masa 4 bulan sahaja!

Jadi bagi anda yang masih tercari-cari produk kurus yang boleh membantu anda, inilah masanya untuk berdiet dengan shaklee. Anda pasti dapat menguruskan badan dengan cara yang lebih selamat dan sihat,

Malahan anda akan dapati kulit anda akan bertambah bersih dan cantik

Jom cuba!

Whatsapp Jue 019-9895564 untuk membantu.

Junaida Watie
0199895564
I'm Shaklee Independent Distributor in Selangor
No id 930073

Tiada ulasan:

Sila isikan borang pesanan di sini

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Emel/Facebook
Alamat penghantaran :
Barangan : Jika lebih dari satu, gunakan simbol &
Cara Pembayaran :

Form provided by Freedback.
Copyright to Junaida Watie
Designed by UMIESUEstudio 2015