"Ya Allah!
Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Sabtu, 28 Jun 2014

Performance Drink

Minuman kesihatan untuk tenaga d bulan Ramadhan.

Selamat pagi dan assalamualaikum pada semua umat islam. Bila nak masuk ramadhan hati ini jadi lebih sensitif dan tersentuh sebenarnya, sebab bulan ini jelah kebanyakan anatar kita yang ambil kesempatan untuk lebih berbuat amal dan ibadah. Rasa sedih dan terharu kerana Allah membuka pintu seluas-luasnya untuk kita semua melakukan ibadah. Moga ramadhan kali ini lebih bermakna untuk kita semua yang beragama islam. Allah sayangkan kita, jadi kita harus bersyukur kerana Allah membuka ruang untuk kita beribadah dan mendapat pahala lebih banyak di bulan yang mulia ini nanti. 

Panjang intronya hihi, sebenarnya nak cerita pasal air tenaga untuk kita minum sebagai santapan sahur supaya kita kekal bertenaga sepanjang berpuasa. Apakah air itu? Ni di nak perkenal minuman hebat Performance Drink Shaklee atau lebih dikenali minuman elektrolik.Fungsi elektrolit adalah untuk mengawal keseimbangan air dalam badan dan menghasilkan impuls elektrik yg digunakan oleh saraf saraf dan otot otot badan. Jadi sebab itulah jika kita minum air ini, kita mendapat tenaga dan aktif walaupun kita berpuasa. 


Minuman elektrolit Terbaik ! Kekal bertenaga di bulan PuasaJadi jika anda sedang mencari minuman elektrolit, pastikan pilihan anda adalah yang terbaik untuk diri sendiri dan keluarga anda. Pilihan saya semestinya Performance Drink Shaklee. Kenapa? kerana ia berbeza dengan jenama yang lain, bukan sahaja rasanya yang lazat dan yangg penting ia tak bergas dan.

Kelebihan Performance Drink Shaklee:
  1. Ia terbukti secara klinikal  dapat menyokong tahap hidrasi lebih cepat berbanding air. 
  2. Performance Drink juga mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi lain.
  3. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.
  4. Terbukti secara klinikal:Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi, memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina
  5. Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.

Resepi Performance Drink

1) ESP Shaklee + PD Shaklee + Mealshakes = Gabungan meletops di bulan Puasa.
Kenyang + tenaga + Kesihatan + kecantikan.

2) Mealshakes + PD Shaklee = juga mengenyangkan dan sesuai untuk minuman kanak-kanan yang bersahur.

3) PD Shaklee + Cinch energy tea = Kurang haus + tenaga + metabolisme meningkat.

Best kan? boleh campur2 untuk menjadi lebih hebat dan lebih bertenaga.

Nak cuba?
Memang terbaiklah raya ni cun + bertenaga + kurus sebab mengamalkan 3 minuman ini.

Hubungi saya jika berminat

PENGEDAR SHAKLEE ANDA
Junaida Watie ( https://www.facebook.com/junaida.watie )
SID: 930073
019-9895564
emel: junaidawati@gmail.com
Marlisha Health N Beauty ( https://www.facebook.com/MarlishaHealthNBeauty )
COD KAJANG/BANGI DAN SEMENYIH
pos seluruh Malaysia


Junaida Watie
0199895564
I'm Shaklee Independent Distributor in Selangor
No id 930073

Tiada ulasan:

Sila isikan borang pesanan di sini

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Emel/Facebook
Alamat penghantaran :
Barangan : Jika lebih dari satu, gunakan simbol &
Cara Pembayaran :

Form provided by Freedback.
Copyright to Junaida Watie
Designed by UMIESUEstudio 2015