"Ya Allah!
Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Ahad, 4 Oktober 2015

Set Kontrol Jerawat

Apabila seseorang meningkat remaja, hormone juga menjadi tidak stabil. Ia menyumbang kepada pengeluaran jerawat. Di usia ini, ada sesetengah remaja mengalami masalah jerawat yang teruk dan kronik. Adakah ia normal atau perkara serius yang harus dikawal?

Memang ia normal, tetapi jika ia dibiarkan tanpa mengawalnya berkemungkinan kulit wajah menjadi tidak sihat dan cantik. Sebaiknya kawallah dari dalaman sebelum memilih produk skincare yang belum tentu berkesan. Sebenarnya skincare hanya penjagaan di luar sahaja, yang harus dijaga adalah dalaman.

Saya ada cara untuk mengawal jerawat adik2 yang risaukan kulit wajah mereka. senang sahaja dengan hanya amalkan Gla complex dan vit C serta krim HB atau nak lagi best tambahkan susu esp untuk memudarkan parut jerawat dengan cepat.Ia merupakan suplemen atau vitamin untuk menjaga dalaman. Jom kita baca apa manfaat vitamin2 yang disebutkan di atas.


Vitamin C

Vitamin C merupakan sejenis anti-oksidan yang mampu memelihara kulit daripada radikal bebas.  Ia juga menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi kulit dan membantu melindungi kulit daripada kerosakan akibat cahaya ultraviolet


GLA

GLA memang terbaik untuk kecantikan kulit wajah, rambut yang berkilat & bersinar, kuku yang cantik, kulit badan yang sihat serta keselesaan perut pada setiap kali datang bulan

Ianya juga membantu menstabilkan hormon bagi yang mengalami pengeluaran jerawat secara tiba2 dan
kitaran haid yg tidak sempurna.

Krim HB (herbal blend)
Berfungsi untuk memudarkan parut baru dengan segera.

Tambahan
Esp - juga sbg protein yg baik utk kesihatan kulit wajah. Dpt memudarkan parut dan menganjalkan kulit.

Jom lihat testimoni pengguna vitamin ini dulu

Ok untuk sebarang konsultan dan order hubungi saya pengedar shaklee di jengka dan seluruh Malaysia.

Hanya yang terbaik buat anda 
Junaida Watie
0199895564
I'm Shaklee Independent Distributor in Selangor
No id 930073

Tiada ulasan:

Sila isikan borang pesanan di sini

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Emel/Facebook
Alamat penghantaran :
Barangan : Jika lebih dari satu, gunakan simbol &
Cara Pembayaran :

Form provided by Freedback.
Copyright to Junaida Watie
Designed by UMIESUEstudio 2015