"Ya Allah!
Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Selasa, 21 April 2015

Losyen Pudarkan Parut

Parut luka akan meninggalkan kesan pada kulit sekiranya dibiarkan tanpa disapu krim atau losyen pemudar parut.


Ok sini jue nak perkenalkan krim atau losyen yang bagi jue manfaatnya sangat2 la besar kerana bukan sahaja menyelesaikan masalah parut2 di kulit, malahan ia juga boleh melembutkan struktur tapak tangan dan kaki, serta boleh menyebabkan nyamuk takut nak gigit kita.

Sejak duk pakai krim ni, kulit tapak kaki memang payah nak merekah dah. Kulit kasar pn jadi halus. Yang paling bestnya bila jerawat timbul boleh sapu je terus dengan kerap, inshaAllah jerawat mudah kecut dan bila dh baik parut pun mudah hilang. Best kan?

Nilah dia krim losyen herbal blenda shaklee. Memang sangat berkesan dan selamat untuk digunakan.Kalau anda berminat nak mencuba krim ni order cepat2 tau sementara stok masih banyak. Sebab stok ni pernah licin dan lama nak tunggu ada balik. 

Yang ada masalah ekzema atau gatal2 di badan anda memang patut cuba krim yang hebat ini. 

ok selamat mencuba!
Junaida Watie
0199895564
I'm Shaklee Independent Distributor in Selangor
No id 930073

Tiada ulasan:

Sila isikan borang pesanan di sini

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Emel/Facebook
Alamat penghantaran :
Barangan : Jika lebih dari satu, gunakan simbol &
Cara Pembayaran :

Form provided by Freedback.
Copyright to Junaida Watie
Designed by UMIESUEstudio 2015